Systime

MentorDanmark tilbyder skræddersyet lektiehjælp i hele landet

Barn får skræddersyet lektiehjælp af mentor

 

MentorDanmark er Danmarks største og mest erfarne lektiehjælpsudbyder med 3.000 mentorer. Siden 2013 har målet været at skabe lyst til læring hos børn og unge landet over.

MentorDanmark er Danmarks største landsdækkende lektiehjælpsudbyder. Siden 2013 har MentorDanmark tilbudt lektiehjælp af højeste kvalitet til børn og unge landet over. Lektiehjælpen er skræddersyet og målrettet til den enkelte elev ud fra behov, mål og interesser, og lektiehjælpen varetages af et stærkt hold af topstuderende, der har fået topkarakterer i de fag, de underviser i. Med 3.000 mentorer placeret rundt om i hele landet er der rig mulighed for at finde den helt rette mentor til hvert enkelt lektiehjælpsforløb og dermed skabe det gode match, der ikke kun giver faglig udvikling, men også øger skoleglæden. Indtil videre har MentorDanmark hjulpet mere end 25.000 familier landet over og kæmper hver dag for at nå missionen om, at alle børn og unge skal føle en glæde ved at lære.

 

Lektiehjælp med afsæt i fagmateriale fra Gyldendal og Systime

MentorDanmarks mentorer har adgang til et stort univers fyldt med undervisningsmateriale udviklet af Gyldendal og Systime. I fagmaterialet kan mentorerne gå på opdagelse og finde inspirerende materiale til lektiehjælpsforløbene. Med afsæt i materialet fra Gyldendal og Systime kan mentorerne selv sammensætte og tilrettelægge et skræddersyet og indholdsbaseret lektiehjælpsforløb til hver enkelt elev. I samarbejde med Gyldendal og Systime er der garanti for lektiehjælp af allerhøjeste kvalitet.

 

Lektiehjælp i alle fag til både folkeskolen og gymnasiet

Alle mentorer har som minimum gymnasiebaggrund, og derfor tilbyder MentorDanmark lektiehjælp i alle fag på både folkeskole- og gymnasieniveau. Det er vigtigt, at fagligheden er i top, derfor har alle mentorer topkarakterer i de fag, de underviser i. Men det er ikke nok, at fagligheden er i top, mentorerne skal også kunne lære fra sig. Derfor er mentorerne nøje udvalgt ud fra både faglige og pædagogiske evner, og de modtager løbende kurser i specialviden om blandt andet ordblindhed, ADHD, læring og formidling.

 

En-til-en lektiehjælp der rykker

Første skridt på vejen til et lektiehjælpsforløb er en samtale med en dygtig fagvejleder, som spørger ind til elevens faglige udfordringer, trivsel, fritidsinteresser, motivation for at lære samt eventuelle særlige behov. Samtalen giver en større forståelse for den enkeltes udfordringer og behov, så fagvejlederen kan finde det helt perfekte match blandt de 3.000 dygtige og engagerede mentorer. Vil du gerne kontaktes af MentorDanmark og høre mere om lektiehjælp? Så læg dit nummer nedenfor, og bliv kontaktet inden for 24 timer.