Systime
STX Samfundsfag

Samfundsfag

Gå på opdagelse i vores store udvalg af undervisningsmaterialer til samfundsfag på stx på alle niveauer og få inspiration til din undervisning.

Undervisningsmaterialer til samfundsfag på stx

Underviser du i samfundsfag på stx? Her på siden finder du alle undervisningsmaterialer til faget – herunder tema-, metode- og grundbøger. Du kan også holde dig opdateret på seneste nyt om udgivelser til samfundsfag og finde inspiration til din undervisning i artiklerne øverst. Med sidens filtreringsværktøj kan du søge netop de materialer frem, du leder efter. 


Du finder fx vores fagpakke til samfundsfag, som giver adgang til alle iBøger® til faget fra Systime og Gyldendal. Brug iBogens digitale format til at gøre undervisningen mere levende for eleverne og aktivér dem gennem fx quizzer, videomateriale og lydklip. Med fagpakken får du som underviser samtidig mulighed for at søge på tværs af iBøger® og skabe undervisningsforløb med indhold fra flere udgivelser. Foretrækker du papirbøger, udkommer de fleste af vores udgivelser også på tryk.

Med Systimes undervisningsmaterialer til samfundsfag på stx får du altså god mulighed for at skabe en spændende og varieret undervisning.