Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Velkommen til vores nye hjemmeside. Dine iBøger finder du stadig på konto.systime.dk
Systime
Tilbage til oversigt
ABacus er overgået til Systime

ABacus er overgået til Systime

Vi er glade for at meddele, at ABaCus er overgået til Systime.

ABaCus er et system til træning af matematikfærdigheder, som rigtig mange matematiklærere allerede kender og bruger i deres matematikundervisning.

 

Adaptivt træningssystem 

Kernen i ABaCus er adaptive algoritmer, der sørger for en god progression i sværhedsgrad, når eleven regner opgaver. Det betyder, at den fagligt svage elev vil se flere rutineprægede opgaver, mens den dygtige elev bliver udfordret med mere komplekse opgaver. Opgaverne er selvrettende, og både lærer og elev får brugbar feedback på elevens faglige progression.

 

Mange muligheder

I ABaCus er det også muligt at lade eleverne arbejde med åbne opgaver, arbejde i grupper eller arbejde med peer-feedback. Se en nærmere beskrivelse her.

I skoleåret 2021/22 videreføres ABaCus i sin nuværende form, og henvendelser om køb af licens eller brugerservice rettes fremover til Systime.

 

Få seneste nyt om ABaCus i vores nyhedsbrev

Nyheder om ABaCus vil fremover komme i Systimes nyhedsbreve, som du kan tilmelde dig her: https://www.systime.dk/nyhedsbrev . Hvis du sætter flueben ved matematik, vil du fremover modtage nyheder om bl.a. videreudviklingen af ABaCus til matematikundervisningen. 

Du kan også læse mere om ABaCus på www.abacus.dk/

 

De to stiftere af ABaCus, Morten Jønsson og Thomas Meesenburg, er nu ansat i Gyldendal/Systime og vil sammen med Systime stå for videreudviklingen af ABaCus. Det er et samarbejde vi ser mange muligheder i, og som vi glæder os rigtig meget til.

Skrevet af: Torben Benoni
Udgivet: 28 May 2021