Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Eleverne er vore bedste designere

Eleverne er vore bedste designere

Flere gange om året åbner vi dørene for interesserede elever. De kommer bogstaveligt talt som et frisk pust derude fra, hvor iBøgerne bliver brugt.

Allerede en halv time før den aftalte mødetid dukker de første elever op. De flyder ind ad døren i en lind strøm, livlige og småsnakkende. Hurtigt er de oppe ad trappen og videre ind i forlagets store mødelokale, hvor sodavand, sandwich og snacks står klar.

Vi har fået besøg af 60 elever fra 30 forskellige klasser fra Aarhus Handelsgymnasium. Eleverne deltager i gymnasiets særlige aktiviteter for talentfulde elever "Akademiet for Talentfulde Unge". Motivationen er i top.

Tørsten og den værste sult er stillet og to minutter i fire denne helt almindelige tirsdag eftermiddag i januar, sidder alle eleverne afventende ved de opstillede borde, hvorpå der ligger post-it-blokke, kuglepenne og plancher. De er forberedte og klar til at lære om innovation, hurtige og omhyggelige til at beskrive deres rejse gennem iBiblioteket og kvikke og præcise til at foreslå nye smarte funktioner og brugervenlige idéer til vores interaktionsdesign.

Da eftermiddagen er blevet til aften slutter arrangementet med, at eleverne i grupper præsenterer deres idéer for et panel af vores it-udviklere, hvorefter vores udviklingsteam giver respons og allerede tænker de bedste af idéerne ind i vores udviklingsplaner.

 

 


Skrevet af: Mette Sabroe Bitsch
Udgivet: 28 May 2018