Systime
Tilbage til oversigt
En eftermiddag med Ditur og Systime

En eftermiddag med Ditur og Systime

Mandag d. 15. maj åbner vi dørene til en faglig og inspirerende eftermiddag for alle undervisere i afsætning og virksomhedsøkonomi. Kom med på en rundvisning hos virksomheden Ditur i Hasselager og få derefter fagligt input fra SoMe-ekspert, Emil Buur, COO & Partner i markedsføringsbureauet Desino.

Det er gratis at deltage.

TID: 15. maj 2023 kl. 15.30-19.00
STED: Ditur, Elmegårdsvej 38, 8361 Hasselager

PROGRAM

Kl. 15.30-17.00:

– Systime og Ditur byder velkommen 

– Rundvisning og oplæg hos Ditur – herunder en spændende konkurrence 


Kl. 17-18: 

– Emil Buur, COO & Partner i markedsføringsbureauet Desino, giver et kvikt indspark om digital markedsføring 

– Inspiration til arbejdet med Ditur som forløb i både afsætning og virksomhedsøkonomi ved forfatterne til Marketing og Virksomhedsøkonomi

Kl. 18-19: 

– Netværk og middag m. tapas og vin hos Ditur

Fuldt booket

I iBogen Marketing er der nu tilføjet et længere tværgående forløb om virksomheden Ditur. I Afsætning B til EUX finder du det nye materiale om Ditur under tværgående cases. 

Virksomheden er bl.a. kendt fra Løvens Hule og har netop åbnet et nyt stort hovedkontor i Aarhus. Vi inviterer derfor til en eftermiddag med inspiration til din undervisning i afsætning og virksomhedsøkonomi – med udgangspunkt i Ditur og deres brug af bl.a. data, markedsføring, logistik mv.

Hvis du ønsker et lift til og fra Ditur i Hasselager, tilbyder vi lift i bil fra Aarhus C – dette kan du takke ja til i tilmeldingsformularen.  

Skrevet af: Kathrine Purup – Marketing Manager
Udgivet: 30. marts 2023