Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Få klima på skemaet i forbindelse med COP26

Få klima på skemaet i forbindelse med COP26

FN’s klimakonference (COP 26) afholdes i år i Glasgow, Skotland fra den 31. oktober - 12. november. Netop denne klimakonference særlig vigtig, fordi det haster med at træffe ambitiøse, internationale beslutninger om at begrænse klimaforandringerne på alle måder. 

Climate Action iBog® lægges der op til, at de unge aktiveres og sættes istand til at diskutere en lang række perspektiver, såsom forbrug, psykologiske og moralske udfordringer, ungdomsbevægelser, medier og internationale udfordringer. Neden for er et par forslag til, hvordan stoffet i Climate Action kan kombineres med det materiale og mediedækning, der er ifm. COP 26.

Kapitel 5: Activism and popular movements er oplagt at bruge til at diskutere klimaudfordringen fx sammen med de cases, der findes på COP26 hjemmesiden

Kapitel 4: The Climate discourse and the media kan bruges samtidig med, at eleverne ser på mediernes dækning af COP26 under mødet. 

 

Som en afveksling til tekstlæsning og analyse kan man slutte af med brætspillet tilknyttet Climate Action, der gerne skulle være landet på alle skoler i et par frieksemplarer.

 

God fornøjelse.

Med venlig hilsen

(Forfatterne)

Susann Albeck og Inge Jakobsen

Skrevet af: Trine Østergaard
Udgivet: 28. oktober 2021