Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Fem fede features i den nye iBog

Fem fede features i den nye iBog

Når iBog får nyt design til sommer er det ikke blot udseendet, der forandrer sig. Du bliver også mødt af en mere brugervenlig indholdsmenu, en forbedret læseoplevelse og meget mere. Indholdet i de enkelte udgivelser vil naturligvis være det samme. Vi sætter spot på fem fede features i den forbedrede iBog®, som vi mener, der er god grund til at glæde sig til.

Fem udvalgte features, du kan se frem til:

 1. Bredere format

  Glæd dig til det nye design på iBog, der gør din læseoplevelse endnu bedre.
  iBog får et bredere format, så indhold som tekst, billeder og videoer fremstår større end i dag. Designet er med til at gøre materialet mere læsevenligt, mere tilgængeligt og nemmere at orientere sig i.

 2. Personlige indstillinger

  Tilpas tekst og layout for at gøre din iBog mere personlig. Som noget nyt kan du nemlig justere skrifttype og -størrelse samt linje- og bogstavafstand – både på den enkelte udgivelse og på tværs af alle dine udgivelser. På den måde sikrer du, at dine iBøger matcher din foretrukne måde at læse på. 
  Du kan også indstille dine iBøger til nattilstand. Det reducerer lyset fra skærmen og gør det mere behageligt at læse på skærmen om aftenen.
 3. Brugervenlig indholdsmenu

  Gode genveje lige ved hånden. Indholdsmenuen bliver mere læsevenlig og gør det nemmere at navigere i iBog®. Her finder du direkte links til forsiden, kolofonen, lærerområdet og materialelisten (som giver et overblik over tilgængelige materialer i en iBog, fx opgaver, videoer, billeder og quizzer).

 4. Noter og overstregning samlet ét sted

  Noter og overstregning samles i ét værktøj. Det gør det nemmere at tage noter til bestemte afsnit og sætninger i iBog. Værktøjet er nemt at betjene og giver mulighed for, at du kan berige dine noter med farve og andre tekstindstillinger. Du får fortsat mulighed for at se alle dine noter i en samlet liste, hvorfra de kan redigeres og eksporteres.

 5. Progressionsbar

  I toppen af iBog kommer en progressionsbar, som angiver hvor langt, du er kommet i læsningen af en side. Den bidrager til at gøre læseoplevelsen mere intuitiv og giver dig et overblik over omfanget af indhold på siden.

Vil du vide mere?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her og hold dig opdateret på seneste nyt om iBog og nyheder til dit fag.

Har du spørgsmål til de kommende forbedringer og nye funktioner, er du også velkommen til at kontakte os på 70 12 11 00 eller systime@systime.dk

Skrevet af: Ann Kathrine Purup
Udgivet: 14. januar 2022