Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Endnu flere elevaktiverende øvelser i Kreativ psykologi

Endnu flere elevaktiverende øvelser i Kreativ psykologi

Kreativ psykologi – øvelser til leg og læring
er opdateret og indeholder nu 32 øvelser til din undervisning.

Kreativ psykologi – øvelser til leg og læring er en ny udgivelse, som udfordrer eleverne på alle taksonomiske niveauer. Gennem praksisnære øvelser trænes eleverne i bl.a. hukommelse, tænkning, udenadslære, refleksion og meget mere. Vidensformerne er både kvalifikationer, kompetencer og kreativitet.

iBogen er opdateret med 8 nye øvelser, så den nu indeholder i alt 32 øvelser, som giver inspiration til at arbejde mere kreativt, praktisk og afvekslende med psykologirelaterede emner, genstandsfelter og teorier. Langt de fleste øvelser indeholder en lærehenvendt og en elevhenvendt beskrivelse, så de er nemme at implementere i undervisningen. 

De nye øvelser inkluderer bl.a.: 

Se alle øvelser

Se alle øvelser

Kreativ psykologi er tematisk tilpasset grundbogen Psykologiens veje, men kan sagtens anvendes i arbejdet med andre psykologifaglige grundbøger. 

Mød Karen Richter Hansen til Psykologilærerforeningens årsmøde

Kreativ psykologi bygger på øvelser udviklet gennem mange års undervisningspraksis af de to forfattere Karen Østergaard Richter Hansen og Amina Olander Lap. Mød Karen Østergaard Richter Hansen på Psykologilærerforeningens årsmøde i Fredericia den 28. oktober, hvor hun holder workshop om kreative øvelser i undervisningen. 

 

 

Skrevet af: Helle Rex – projektleder
Udgivet: 27 Sep 2021