Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Velkommen til vores nye hjemmeside. Dine iBøger finder du stadig på konto.systime.dk
Systime
Tilbage til oversigt
Ny grundbog til historiefaget af to erfarne undervisere

Ny grundbog til historiefaget af to erfarne undervisere

Danmark i Europa – Grundbog til Danmarks historie er målrettet historieundervisningen i gymnasieskolen og har fokus på enkel formidling og problemorientering.

Grundbogens 10 kapitler er bygget op om fire overordnede, nutidsrelaterede problemstillinger: den udenrigspolitiske-, socioøkonomiske-, politiske- og kulturelle udvikling.

Bogen viser sammenhænge og forbindelser mellem Danmark og resten af Europa og søger med den problemorienterede tilgang at invitere til debat og diskussion i undervisningen.

Danmark i Europa – Grundbog til Danmarks historie giver overblik, indblik og sammenhængsforståelse og lægger op til diskussion af historien og dens relevans i nutiden.

Udgivelsen indeholder refleksionsopgaver og er rigt illustreret.

 

   FORFATTERNE

   Jakob Buhl Jensen (1977) underviser i historie og samfundsfag på Vordingborg Gymnasium og har skrevet flere undervisningsbøger til gymnasieskolen, bl.a. medforfatter på Overblik. Danmarkshistorie i korte træk. Ekstern faglig redaktør hos Gyldendal og Systime.

   Rasmus Kjærgaard Petersen (1978) underviser i historie og dansk på Himmelev Gymnasium. Ekstern faglig redaktør hos Gyldendal og Clio samt bidragsyder til Historieportalen

    

Skrevet af: Heidi Kølle Andersen
Udgivet: 08 Jun 2021