Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Ny opdateret udgave af Virksomhedens verden – grundbog til erhvervsøkonomi C på stx, hf og htx

Ny opdateret udgave af Virksomhedens verden – grundbog til erhvervsøkonomi C på stx, hf og htx

Det velkendte indhold er opdateret og nytænkt, og der switches til det nye og opdaterede indhold i iBogen d. 25. juni. Den nye trykte bog er i trykken og kan bestilles i shoppen. 

Virksomhedens verden er Systimes grundbog til faget erhvervsøkonomi på stx, hf og htx, men store dele af bogen kan også anvendes på hhx i fagene erhvervscase og afsætning. 

Bogen har fokus på at identificere, analysere og løse problemstillinger i nystartede og etablerede virksomheder i både den private og offentlige sektor.

Den giver en pædagogisk og faglig stærk indføring i de vigtigste teorier, begreber og analysemodeller inden for kernestofområderne ledelse, organisation, økonomi, strategi og marketing.

Det velkendte indhold er opdateret og nytænkt, og der switches til det nye og opdaterede d. 25. juni. Bemærk, at links i lektionsplaner, forløb og undervisningsbeskrivelser til den tidligere udgave fortsat vil fungere og pege ind i et område med udgået materiale. 

 

Der er via iBogen Virksomhedens verden fri adgang til indhold, der understøtter induktivt tilrettelagte undervisningsforløb:

  • Praksisnære øvelser til alle afsnit
  • En række tværgående cases og spørgsmål, som understøtter induktivt tilrettelagte undervisningsforløb.
  • Udvidet og opdateret erhvervsøkonomisk leksikon med over 400 opslag om alt fra aktier til årsrapport.

 

Bogen er skrevet af lektor Sebastian Hauge Lerche, der underviser på hf i bl.a. erhvervsøkonomi, afsætning og innovation.

Sebastian er uddannet MBA fra CBS og cand.mag. fra Københavns Universitet og har 10 års erfaring med ledelse og forretningsudvikling i det private erhvervsliv.

Skrevet af: Birgitte Schou – Projektleder
Udgivet: 23 Jun 2021