Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Velkommen til vores nye hjemmeside. Dine iBøger finder du stadig på konto.systime.dk
Systime

Webinar

Vi tilbyder en række gratis fagspecifikke webinarer med fokus på, hvordan du griber digital didaktik an, og hvordan du derved kan understøtte elevernes læring og skabe variation i undervisningen.

Aktuelle webinarer

HVAD VISER FORSKNINGEN? Hands-on i alle fag: Mock-ups, scenarier, prototyper … fysisk, virtuelt og hybridt

Tid og sted:
Onsdag d. 8/9 kl. 15.30-16.30. Oplægget foregår online.
Det er gratis at deltage. Du modtager en e-mail med et link til webinaret.

Webinaret vil blive tilpasset den aktuelle undervisningsvirkelighed.

Elevernes arbejde med prototyper, mock-ups, storyboards og scenarier gør det til en meget konkret aktivitet at lære noget.

På dette webinar får du eksempler på, hvordan du kan bruge de forskellige metoder – uanset hvilke fag du underviser i.

Vi ser på, hvordan eleverne kan arbejde med at afprøve deres faglige forståelse. Og du får præsenteret videnskabsteoretiske og didaktiske begrundelser for, hvorfor det sommetider er en god idé at lade eleverne prøve sig frem gennem arbejdet med prototyper, mock-ups, storyboards og scenarier.

Oplægsholdere:

Lotte Stenlev er innovations- og uddannelseskonsulent, lærebogsforfatter og underviser. Lotte udvikler undervisningsdesign og rådgiver om udvikling af uddannelsesforløb, workshops og materialer på grundskole-, gymnasie- og universitetsniveau. Lotte tager udgangspunkt i en innovationsdidaktisk tilgang i alle fag. Lotte har 20 års erfaring som underviser og er uddannet i jura, musikvidenskab, procesledelse og forandringsledelse.

Morten Winther Bülow underviser på Aarhus Katedralskole og er i gang med en forskeruddannelse på Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse, Aarhus Universitet. I sit forskningsprojekt undersøger han, hvordan undervisernes viden og praksis kan inddrages i udviklingen af bedre læremidler.

TILMELD DIG WEBINAR HER

 

SE ALLE TIDLIGERE AFHOLDTE WEBINARER HER