Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime

Systimes webinarer

Hos Systime tilbyder vi gratis fagspecifikke webinarer. Webinarerne afholdes af erfarne undervisere og forfattere og har fokus på hands-on erfaring, digital didaktik og konkrete eksempler, du kan bruge som inspiration til at skabe en aktuel og varieret undervisning. 

Du modtager en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

November

Peer Learning og aflevering i ABaCus

Tid: D. 2/11 kl. 15.30 - 16.30

Til dette webinar vil Thomas Meesenburg præsentere to smarte måder at anvende ABaCus i matematikundervisningen. I første del af webinaret viser Thomas, hvordan man med Peer Learning-aktiviteten kan sætte sin klasse i gang med åbne opgaver, som løses i grupper. I anden del af webinaret arbejder vi med aktiviteten ‘Arbejdsark’.

Oplægsholder:
Thomas Meesenburg, grundlægger af ABaCus og i dag forretningsudvikler hos Gyldendal.
Tilmeld dig her

PBL i de merkantile fag

Tid: D. 3/11 kl. 15.30 - 16.30

Til dette webinar vil de to oplægsholdere nærmere belyse og konkretisere problembaseret undervisning i praksis. Som inspiration vil oplægsholderne dele egne erfaringer fra fagene erhvervsøkonomi og afsætning, og de vil inddrage og diskutere eksempler på problembaserede opgaver fra lærebøgerne Virksomhedens verden og Marketing.

Oplægsholdere: 
Sebastian Hauge Lerche, Vestegnens HF og VUC og Søren Seest Marquart, Aarhus Business College.
Tilmeld dig her

Virus

Tid: D. 10/11 kl. 15.30 - 16.30

Virus er naturligvis et højaktuelt emne og er blevet en væsentlig del af vores hverdag, men faktisk har virus altid været en del af menneskets hverdag. I dette webinar vil forfatterne til udgivelsen Virus give en introduktion til emnet og komme med forslag til, hvordan man kan undervise i emnet i fagene biologi, bioteknologi og matematik.

Oplægsholdere:
Morten Eskildsen, Karen Helmig og Michael Brix Pedersen, Birkerød Gymnasium. De tre oplægsholdere er forfattere til udgivelsen Virus.
Tilmeld dig her

December

Samarbejde mellem matematik B og samfundsfag A

Tid: 1/12 kl. 15.30 - 16.30

Samarbejde mellem matematik B og samfundsfag A kan være svært på grund af forskellige traditioner, metoder og genstandsområder. Til gengæld har samarbejdet stort potentiale, fordi elever med matematik på B-niveau ser relevansen af matematik i forbindelse med deres studieretningsfag, samtidig med at de får en dybere forståelse for samfundsfaglige emner. 

I dette webinar vil forfatterne til udgivelsen Mat i samf give eksempler på samarbejdsmuligheder mellem de to fag.

Oplægsholdere:
Thomas Schausen, underviser i matematik på Roskilde gymnasium. Forfatter til udgivelsen Mat i samf. 

Lise Heller, underviser i matematik og samfundsfag på Gefion gymnasium. Forfatter til udgivelsen Mat i samf.

Tilmeld dig her

Danmark i Europa

Tid: D. 8/12 kl. 15.30 - 16.30

I dette webinar bliver du introduceret til den nye grundbog Danmark i Europa, og hvordan den kan anvendes i undervisningen. Bogen har fokus på formidling og en problemorienteret tilgang til stoffet; hvilke fordele giver det, og hvad betyder det for elevernes mulighed for at anvende bogen?


Oplægsholder:
Rasmus Kjærgaard Petersen, lektor i historie og dansk på Himmelev Gymnasium og tidligere indstillet til Politikens undervisningspris adskillige gange.

Tilmeld dig her