Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime

Webinarer

Vi tilbyder gratis fagspecifikke webinarer. Webinarerne afholdes af erfarne undervisere og forfattere og har fokus på hands-on erfaring, digital didaktik og konkrete eksempler, du kan bruge som inspiration til at skabe en aktuel og varieret undervisning. Du modtager en e-mail med et link til webinaret, når du tilmelder dig.

 

Maj

AP: Justerede læreplan – erfaringer og inspiration

Tid: 11/5 kl. 15.30 - 16.30

Underviser i arabisk, fransk og almen sprogforståelse Kader Maikal vil i dette webinar give et inspirationsoplæg til undervisning i almen sprogforståelse efter den justerede læreplan.

I webinaret giver Kader nogle forskellige bud på, hvordan man kan arbejde med nogle af de nye mål i den justerede læreplan, som fx den mere kreative og elevproducerende dimension. Derudover vil der være fokus på, hvordan man gør almen sprogforståelse til et fag, der styrker elevernes nysgerrighed til sprog og giver dem lyst til at forfølge det sproglige i deres senere studieretninger.

Oplægsholder:
Kader Maikal, underviser i arabisk, fransk og almen sprogforståelse på Aarhus Gymnasium, Tilst. Læser desuden latin på Aarhus Universitet.

Tilmeld dig her

Erhvervsjura: elevaktivering og variation i undervisningen

Tid: 24/5 kl. 15.30-16.30

Få ny inspiration til variation og differentiering i din undervisning i erhvervsjura med en række didaktiske øvelser, der i høj grad aktiverer og involverer eleverne, og dermed gør juraen mere spændende. Forfatter Thomas Skovgaard Koldig kommer med sit bud på didaktiske greb til en mere varieret undervisning, der omfatter udvalgte caseøvelser, elevproduktioner, rollespil og begrebsøvelser.

Oplægsholder: 

Thomas Skovgaard Koldig, cand.jur. og lektor i erhvervsjura og engelsk på Aarhus Business College. 

Tilmeld dig her