Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Velkommen til vores nye hjemmeside. Du finder dine iBøger® på konto.systime.dk
Systime

Workshops

Workshops for faggrupper

Er du og din faggruppe interesserede i at høre mere om de muligheder, en fagpakke til faget tilbyder, så kan I booke en gratis 2 timers workshop.

Workshoppen vil vise fagpakkens Systime og Gyldendal udgivelser, give et overblik over emner og materialer samt vise de didaktiske og planlægningsmæssige muligheder ved brug af fagpakken.

Se alle vores fagpakker

Tilmelding:

Send en mail til systime@systime.dk eller ring til os på tlf. 70 12 11 00.

iBogsworkshop

Hos Systime vægter vi den gode brugeroplevelse højt, og vi vil gerne sørge for, at du er godt klædt på til at bruge iBøger® i dagligdagen.

Book en gratis 2-timers workshop, der sætter fokus på, hvordan digital didaktik kan understøtte elevernes læring og skabe variation i undervisningen. I får besøg af en erfaren gymnasielærer, som vil give jer ideer til, hvordan interaktive og digitale undervisningsmaterialer fra iBøger® kan bruges i undervisningen, og som vil lægge op til dialog med lærerne om digital didaktik.

Tid og sted:

Workshoppen varer ca. 2 timer og afholdes på din skole. Både indhold og tidspunkt kan skræddersys ud fra lærergruppens behov og ønsker.

Tilmelding:
Send en mail til systime@systime.dk eller ring til os på tlf. 70 12 11 00. Oplys venligst skole, antal lærere der deltager, forslag til tidspunkter samt hvilken workshop I ønsker.

Hvis I kunne tænke jer en workshop inden for et område, som ikke er nævnt her, hører vi også gerne fra jer.