Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
Systime
Tilbage til oversigt
Laura Bundgaard Thomasen, Rosborg Gymnasium

Laura Bundgaard Thomasen, Rosborg Gymnasium

På Rosborg Gymnasium og HF går Laura Bundgaard Thomsen i 3. g. Hun synes, Systimes iBibliotek® er et godt alternativ til al anden informationssøgning.

"Jeg er helt tryg ved den information, jeg får ved at søge i iBiblioteket, fordi det kommer fra sikre kilder. Al indhold er skrevet til gymnasialt niveau af pålidelige forfattere med et højt fagligt niveau, og det borger for høj kvalitet. Tilmed er det tidsbesparende, fordi man kan søge på tværs af alle iBøger. Så alt i alt er Systimes iBibliotek både sikkert, tidsbesparende og overskueligt at bruge i rigtig mange faglige sammenhænge", siger hun.

Vi har fulgt Laura på en tur gennem iBiblioteket:

"Når jeg skal finde informationer i iBiblioteket, så bruger jeg funktionen "søg i materialer", forklarer Laura. Jeg skriver søgeordet i søgefeltet, i dette tilfælde "makropolitik", fortæller Laura.

"Der kommer dernæst en række forslag op til hvilke iBøger®, der er relevante for min søgning. På skærmen kan man se, at der kommer bøger op både målrettet STX-elever, HF-elever og HTX-elever – og der står tilmed skrevet, om iBogen er målrettet A-, B- eller C-niveau iBogen er målrettet. Super let!", forklarer Laura.

"Da jeg går på STX, vælger jeg den bog, der er målrettet STX-elever. Og når jeg trykker på bogen, kommer jeg direkte ind på det kapitel, hvor der står noget om makropolitik, som det også ses på nedenstående billede", siger Laura.

På billedet kan man se, hvor overskueligt iBiblioteket er. Jeg har fuldt overblik over både kapitler og underkapitler, hvilket gør, at man nemt kan finde noget ekstra, man ikke nødvendigvis havde viden om eller troede var relevant, hvilket virkelig kan få ens afleveringer op på et andet niveau", siger Laura.

"Denne søgning og valg af bog har taget mig maksimalt 15 sekunder at lave, dermed er iBiblioteket utroligt tidssparende at bruge ift. informationssøgning. Det gør, at man kan lægge sin tid og energi endnu mere i sin aflevering, sin DHO/SRO/SRP eller bare ift. små opgaver i den daglige undervisning. Jeg er så glad for at have adgang til iBiblioteket – det gør min hverdag nemmere!", slutter Laura.

Skrevet af: Mette Sabroe Bitsch
Udgivet: 21. marts 2018